BURSA / MUSTAFAKEMALPASA - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

BAŞARILARIMIZ

YEREL VE ULUSAL ALANDA YAPILAN YARIŞMALARDA BAŞARILARIMIZ

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ İLKOKULLAR ARASI ATLETİZİM YARIŞMALARINDA  KATILDIKLARI TÜM DALLARDA MADALYA ALARAK TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDULAR.ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Mrt

OKULUMUZ 3 F SINIFI ÖĞRENCİSİ YUSUF ÇINAR ŞARE "SIRADAKİ ASTRONOT BEN OLMALIYIM" RESİM YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ OLMUŞTUR.

Nis

Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Mustafakemalpaşa 2. Hızlı Satranç Turnuvası'nda Minikler (1. ve 2. sınıflar) kategorisinde okulumuz 2/F sınıfı öğrencisi Yusuf YILDIZ ilçe üçüncüsü, Küçükler (3. ve 4. sınıflar) kategorisinde ise okulumuz 3/B sınıfı öğrencisi Osman Metin UYAR ilçe birincisi olmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen İlkokullar arası resim yarışmasında öğrencimiz Burcu Hayat BÜLBÜL ilçe birincisi olmuştur.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası İlkokullar arası resim yarışmasında õğrencimiz Faruk Taha ÕDEMİŞ  ilçe üçüncüsü olmuştur.